Stora Finspångsgalan

20 oktober 2023

Mer om galan

Som en del av Stora näringslivsdagen arrangerades Stora Finspångsgalan samma kväll. Galan anordnades tillsammans våra partners som avsändare, med syftet att stärka stoltheten och ambassadörskapet för Finspångs näringsliv. Kvällen bjöd på underhållning, god mat och dryck samt prisutdelningar för ärofyllda priser till personer eller organisationer som utmärkt sig för Finspång och dess näringsliv.


Kategorier

Årets
hållbara företag

Ett företag som går först i ledet med ett medvetet hållbarhetsarbete. Här arbetas det ständigt med förbättring och utveckling i hållbarhetens anda, inom miljö, ekonomi och sociala aspekter.

Årets
butik

En representant för Finspång inom handel och service som bidrar till ett starkt utbud på orten. Butiken erbjuder en samhällsnytta, positiv anda och är en förebild i att bemöta och serva kunder.

Årets
arbetsgivare

En arbetsgivare som är ett föredöme som arbetsplats, står för en kultur som främjar en effektiv och god arbetsmiljö, samt har en förmåga att få sina medarbetare att känna sig sedda och trivas på sin arbetsplats.

Årets
entreprenör

En entreprenör som betytt mycket för sin verksamhets utveckling och nytänkade. Personen är en driven och handlingskraftig med lokalt engagemang samt har förmågan att ständigt se affärsmöjligheter.

Årets
medarbetare

En person som verkar som anställd inom Finspångs näringsliv med stort engagemang för sitt arbete, förmågan att göra det lilla extra och är en god representant för Finspång och sin arbetsplats.

Årets
ledare

En person med ledarskapsbefattning inom Finspångs näringsliv som är en förebild för sina medarbetare med stort engagemang. Har förmågan att lyfta andra och ta ansvar för sin verksamhets utmaningar.