Missa inte Charlotta Mellanders föreläsning på Stora Näringslivsdagen!

Välkommen till en spännande föreläsning med professor Charlotta Mellander! Upptäck teorierna om kreativa individers val av bostadsort och deras betydelse för städers utveckling och företagets framgång. Lär dig om regional tillväxt, innovation och samhällsviktiga insikter.

Charlotta Mellander är professor i nationalekonomi med inriktning mot regionalekonomi vid Internationella handelshögskolan i Jönköping och Visiting Faculty vid Martin Prosperity Institute, University of Toronto, där hon samarbetar med professor Richard Florida. Tillsammans har de utvecklat teorier om kreativa människor och vart de vill bosätta sig i världen. Teorierna är ett privilegium till företag, kommuner och städer som vill attrahera kreativa individer.

Charlotta är en mycket efterfrågad föreläsare i Sverige och internationellt. Hon har haft föreläsningar om attraktiva städer för bland annat FN, IBM och EU-kommissionen. En Charlotta Mellander föreläsning tar bland annat upp ämnen som regional utveckling och kompetensutveckling som hon kopplar samman med ekonomi, entreprenörskap och innovation.

Under en Charlotta Mellander föreläsning delar hon med sig av sina kunskaper kring hur man identifierar och förstår regional tillväxt, innovativa sätt, samt belyser hur viktigt kreativitet, utbildning och kunskap har blivit i dagens samhälle.

Charlotte Mellander föreläsare Stora Näringslivsdagen i Finspång